lørdag den 30. oktober 2010

Outstanding Pizza as well as company!

Ready for the oven.. Umm :)
Har du ligesom jeg ledt forEVIGT efter den perfekte, sprøde pizzadej kan jeg glæde dig med at din søgen ikke har været forgæves..

Rebecca´s fab pizza dough

250 ml Lunkent vand
30 gr Frisk gær (eller ½ pk tørgær)
1 spsk Sukker
.
1) Røres let sammen i en skål. Lad hvile ca. 15min til det begynder at skumme.
(Bonusinfo: Tørgær skummer mere op end det friske!)
.
1 tsk Salt
1 spsk Olivenolie
.
2) Tilsættes. Herefter mel lidt af gangen til at dejen sætter sig. Rør med en gaffel og brug kun hænderne ganske lidt til slut. Det gør ikke noget dejen er lidt klistret.
(Bonusinfo: Dejen bliver bedst hvis man ikke ælter den for meget.)
.
Olivenolie
.
3) Smør dejen ind i olie, lad den hæve i skålen tildækket med et viskestykke i ca. 1 time.
.
4) Fordel dejen på en bradepande.
(Endnu en bonusinfo: Når dejen spredes ud på bradepanden har den ikke hævet nok hvis den trækker sig for meget sammen/er for elastisk og ikke til at brede ud.)
.
5) Fordel fyld ud over dejen og bag pizzaen i ovnen (gerne kun med varme fra bunden af ovnen) ved. 225-250 gr. i ca. 20min.
(På billedet ovenfor består fyldet af: Olivenolie, 3 små løg, 3 friske tomater. 1 glas atistokker. Hak det hele og blandet i en skål. Der udover Oliven og frisk feta.Simpelt men rigtig lækkert. Bemærk ingen tomatsauce. Det gør pizzaen ekstra sprød og man smager det dejlige fyld ekstra meget!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar